Луната е в знак Козирог до 07:36ч на 18 февруари Периодът е подходящ за

...
Луната е в знак Козирог до 07:36ч на 18 февруари
Периодът е подходящ за
Коментари Харесай

Денят е особено щастлив и успешен за тези, които вършат добри дела

Луната е в знак Козирог до 07:36ч на 18 февруари

Периодът е подобаващ за рутинна работа. Планове създадени през това време, ще бъдат практични. Добре се отдава съответна работа, изискваща  методичност и рационално мислене. Спада прочувственият тонус. В своите действия и решения, хората се управляват извънредно от логиката, здравия смисъл и целесъобразността. 

Уязвими са костната система, гръбначния дирек и долните крака. Отложете визитата си при ортодонт. Претоварването с физическа работа е нежелателно.

Лунен календар: 27 лунен ден от 05:36ч на 17 февруари до 06:29ч на 18 февруари

Всички нововъведения и амбициозни планове сега лесно се реализират. Възможно е да се получат придобивки от по-рано подписани контракти и покупко-продажби. По принцип може да се каже, че 27 лунен ден е добър за всяка работа. Но той е изключително благополучен и сполучлив за тези, които правят положителни каузи.

В този лунен ден добре се съчетават разсъдъка и интуицията. Хубав ден за другарство с хора от по-старото потомство. Не забравяйте да посетите родители, баби, дядовци, други родственици. Те могат да ви научат на доста неща, могат да ви предложат разновидности за решение на проблемите ви. В този лунен ден получаваме практическа житейска мъдрост. Така че, в случай че възрастен човек изиска да ви каже нещо, не го отклонявайте, изслушайте го и му благодарете. Имате опция да погледнете по нов метод старите проблеми. 

За да бъде 27 лунен ден сполучлив, би трябвало да поддържате духа си в леко и радостно положение, като се заобикаля напрежението и вълненията. Можете умерено да посетите данъчната ревизия и държавна администрация. Навсякъде ще имате " зелена светлина ". Днес не се занимавайте с битова работа и домашни отговорности, можете умерено да ги прескочите. 

Двадесет и седмия лунен ден е доста подобаващ за срещи. Повечето хора ще се намират в сантиментално положение на духа. Позволете на душата си този ден да си почине, избягвайте всевъзможни кавги и да не изяснявайте връзки. Това е идеалното време за помиряване след кавги и спорове.

Добре е да прекарате повече време в молитва, медитация, да се посветите на самоусъвършенстване, на духовно търсене и придобиване на Божественото познание. Не пропускайте опцията да разширите знанията си и не забравяйте да отделите време за образование и независимо развиване. За тези, които съществено се заемат със самоусъвършенстването си, Луната ще им помогне да се свържат с вътрешното си „ Аз ”, да получат интуитивно просветление и да притеглят към живота си нужната обстановка.

Болестите почнали в този момент не са рискови. Да се заобикалят кръвозагуби. Може да се обострят болести, свързани с кръвта. Коленете са уязвими и е добре в този момент да се лекуват. Лекарствата, в случай че е допустимо да се заобикалят. Всяка химия в този момент е противопоказна. Най-доброто лекуване в този ден е националната медицина и хомеопатията. Ако не е неотложно, отложете ходенето до болница и прегледа на рентген. 

Секс - Много е значимо в основата на секса да стои любовта, близостта, другарските връзки, а освен чистата физиология. 

Покупки- Не се предлага да се купуват нови неща.

Днес е добре за подстрижка. Подходящо е за всички, които се грижат за външния си тип и желаят да създадат усещане. Това ще ускори вашето омагьосване и реализиране на триумф пред близките. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР